bet365

Andrea Conte: ”Sanningen är att Diego Costa var skadad”

Chelsea-tränaren talar ut efter ryktena

Efter rykten om att Diego Costa och Andrea Conte hamnat i luven på varandra går nu den italienske tränaren ut och avslutar spekulationerna.
– Jag vet ingenting om intresset från Kina, men anledningen till Costas frånvaro är en skada och inget annat, säger Conte enligt Sky Sports.

Det blossades upp från ett rykte om att Conte och Costa inte var överens, till att den brasilianskfödde spanjoren skulle lämna Chelsea och Premier League. Uppgifter talade om att ett kinesiskt bud men det är inget som Chelseas tränare vet något om.

–  Jag vet ingenting om det här budet från Kina. Klubben (Chelsea) har inte sagt mig något, vilket borde innebära att det enbart är rena spekulationer, säger han enligt engelska Sky Sports.

Skadan stoppade honom – inget annat

Det ryktades även om att bråket mellan tränaren och stjärnan skulle vara anledningen till att Costa vägrat träna eller spela för Chelsea, något som Conte dock dementerar.

– Vill ni att jag är helt ärlig? Jag är redo att säga sanningen. I tisdags, under träningen, tvingades Diego (Costa) att kliva av på grund av känningar i nacken. Det är anledningen till att han inte var tillgänglig mot Leicester. Varken i startelvan, på bänken eller ens i truppen, förklarar italienaren.

Chelsea vann gårdagens bortamatch mot de regerande mästarna med klara 3-0, vilket nu gör att de leder ligan med sju poäng före Tottenham. Liverpool kan dock minska den ledningen till bara fem poäng, men då måste de vinna dagens rivalmöte mot Manchester United.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply