Chelsea lägger monsterbud på Aubameyang

Chelsea lägger monsterbud på Aubameyang

Dortmund-stjärnan het på marknaden – på väg till Chelsea?

Både Chelsea och Dortmund-anfallaren Pierre-Emerick Aubameyang har varit stekheta ute i sommarens transferfönster. London-klubben har jagat stornamn medan stjärnan jagats av storklubbar. Nu kan deras vägar mötas då Sky Sports menar att Chelsea ska vara på väg att lägga ett monsterbud på spelaren.

Det har ryktats rejält om Pierre-Emerick Aubameyangs framtid den senaste tiden. Var kommer storstjärnan, som vann Bundesligas skytteliga under den förra säsongen, att spela till hösten? Det är klart att han inte kommer finnas i Dortmunds trupp till nästan säsong när den tyska ligan åter drar igång. Men frågan är alltså vilken som är den nya klubbadressen.

Tidigare har det talats om att Aubameyang ska gå till Kina efter ett superbud, och även Milan har varit inne i dragkampen. Nu verkar det hela dock sluta med en flytt norr ut.

Chelsea förbereder storbud

För i detta nu uppges Premier League-vinnarna från i fjol, som gick många matcher i Premier League utan förlust i  sträck, förbereda ett bud på anfallaren. Chelsea har tidigare varit i kontakt med bland annat Real Madrids Alvaro Morata samt Evertons Lukaku. Men då den sistnämnda skrev på för United under dagarna så får London-laget sikta om.

Nu ska de alltså, enligt bra källor från engelska Sky Sports, vara på väg att lägga ett bud på Dortmunds Aubameyang. Det handlar då i så fall om 700 miljoner kronor som de skulle kunna köpa honom för.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply