Superbudet kan locka Aubameyang till Kina

Superbudet kan locka Aubameyang till Kina

Superbudet kan locka Aubameyang till Kina

Aubameyangs framtid fortfarande osäker

Anfallaren som sitter på ett kontrakt med Borussia Dortmund kommer med största sannolikhet att lämna Bundesliga i sommar. Nu har Aubameyang tagit emot ett superbud från Kina.

Allt mer tyder på att Pierre-Emerick Aubameyang lämnar Borussia Dortmund i sommar för spel på annat håll. Tidigare har det varit rykten om både Paris Saint-Germain och framför allt Real Madrid men nu kan spelaren ta ett helt annat håll och lämna för spel i Kina.

Det är den tyska tidningen SportBild som rapporterar att spelaren tagit emot ett bud från Tianjin Quanjian i den kinesiska superligan där klubben erbjuder en lön på hela 30 miljoner euro per säsong. Det är dock inte bara Aubameyang som skulle vinna stort på att flytta till Asien. Tianjin Quanjian ska även vara att beredda att betala 80 miljoner euro för att värva spelaren under sommaren.

SE ÄVEN: Fem spelare som räddade sina karriärer genom att flytta till Kina

Från spelarens håll är det inte riktigt klart var han kommer spela nästa säsong. Aubameyang har tidigare uttryckt en önskan om en flytt till Real Madrid men då Monacos 18-årige Kylian Mbappé kommit in i bilden ska den spanska huvudstadsklubben hellre sikta på att värva stjärnskottet.

Tidigare har det även pratats om flytt till bland annat Manchester City, Paris Saint-Germain och Manchester United för spelaren som den gångna säsongen stod för otroliga 31 mål på 32 matcher i Bundesliga.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply