Mourinho insisterar: Vill värva Fabinho

bet365
Mourinho insisterar: Vill värva Fabinho

Fabinho – huvudmålet för Jose Mourinho

Enligt brittisk press ska Jose Mourinho vara villig att värva Fabinho, detta oavsett om man värvar Nemanja Matic från Chelsea eller inte i sommar.

Manchester Uniteds värvning av Nemanja Matic kommer allt närmare. För drygt en vecka sen kom uppgifter att spelaren ska ha gått med på att byta Stamford Bridge mot spel på Old Trafford och därmed återförenas med Jose Mourinho. Nu ska det endast vara detaljer kvar innan en affär är klar, men ännu är inget klart. Värvningen av den serbiske mittfältaren har gjort att många tvekat på framtida mittfältsvärvningar till United, men redan nu kan kan komma att värva en ny spelare. Enligt The Independent ska nämligen Jose Mourinho inte vara nöjd med endast en mittfältsvärvning och nu kommer nästa namn som portugisen ska vara intresserad av. Tidningen skriver att United har riktat blickarna mot AS Monaco för en värvning av Fabinho under sommarens transferfönster, detta oavsett om Matic ansluter till klubben eller inte.

Fabinho är en mittfältare som även kan spela som högerback och då spelarens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021. Det är oklart hur mycket United måste betala för att köpa loss spelaren men det mesta tyder på att Monaco kommer kräva 30-40 miljoner euro för att sälja 23-åringen.

James Rodríguez nära flytt

En annan spelare som närmar sig flytt till United är James RodríguezEnligt The Sun ska 25-årigen ha kommit överens med den engelska storklubben om det personliga kontraktet och det enda som återstår är att de båda klubbarna kommer överens med varandra om en övergångssumma. Real Madrid ska inte vara villiga att släppa James för en summa på mindre än 80 miljoner då Zidane räknar med spelaren till nästa säsong kommer man inte vara villiga att förhandla ner priset.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply