Chelsea jagar Real Madrid-spelare

Den engelska storklubben ser ut att kunna tänka sig att värva den spanske landslagsmannen i januari, då han hamnat utanför Real Madrids startelva.

Chelsea ska inte vara ett dugg nöjda med Branislav Ivanovic under denna säsongsinledning, och man ska nu försöka hitta en ersättare som kan gå in och ta hans plats i januari. Man har inte kopplats ihop med så många olika spelare på positionen den senaste tiden, men nu verkar rykteskvarnarna ha börjat mala.

Jagar Dani Carvajal

Det är Real Madrid-högerbacken Dani Carvajal som ska vara högt upp på José Mourinhos önskelista. Den spanske landslagsmannen ska fundera på sina alternativ då han efter ett par år i lagets startelva har börjat få allt mindre speltid på grund av nyförvärvet Danilo som anlände till klubben i somras från Porto. Enligt Bernabeu Digital kan han lämna klubben redan i januari om Chelseas intresse kvarstår, trots att han förlängde kontraktet så sent som i juli i somras.

Real-produkt som återvänt till klubben

Dani Carvajal är fostrad i Real Madrids akademi, men han lyckades aldrig göra ett enda framträdande för klubbens A-lag innan han sommaren 2012 gick till Bayer Leverkusen för 5 miljoner euro. Där gjorde han succé i Bundesliga, och det var inget snack om saken att Real Madrid skulle utnyttja sin tillbakaköpsklausul på 6.5 miljoner euro. Därefter fick han chansen i Real Madrids startelva på Alvaro Arbeloas bekostnad, och han gjorde platsen till sin. Sedan återkomsten har det blivit snart 100 matcher i alla tävlingar, och han var en av startspelarna som bärgade hem Real Madrids tionde Champions League-titel säsongen 2013-2014.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply