Andrea Conte vägrar svara på frågor om Frank Lampard

bet365

Chelsea-legenden kan återvända i januari

Chelsea-profilen och legenden Frank Lampard kan komma att återvända till Stamford Bridge. Dock har tränaren Andrea Conte valt att ligga lågt med spekulationerna om att mittfältaren skulle vara aktuell för en återkomst till Chelsea.

Frank Lampard anslöt sig till Chelsea 2001 efter att ha tillhört London-rivalen i sex säsonger. I West Ham spelade han nästan 150 matcher men i Chelsea-tröjan skulle det komma att bli betydligt fler.

För efter 13 år och 147 mål för ”the Blues” kunde mittfältaren summera sin tid i klubben som en levande legend. Han är omåttligt populär bland fansen och de flesta drömmer om att se honom spela för Chelsea igen, något som kan bli verklighet redan till vinterns transferfönster.

Blev borttvingad från klubben

Enligt den engelska tidningen Daily Mail skiljdes dock spelaren och klubben åt ofrivilligt, i alla fall från Lampards sida. De rapporterade tidigare i år att Chelsea nästintill tvingat bort den förre landslagsmannen att byta klubb.

– Vad ska man göra? Det är inte lätt att säga något när de redan bestämt att jag ska lämna, sa Lampard i mars enligt Daily Mail.

Dessa uppgifter gör att en återkomst i Chelsea-dressen ser allt svårare ut, och Andrea Contes inställning gör inte det hela enklare. Enligt Sky Sports har han aktivt valt att undvika frågor som rör Lampard. Sky Sports tror att det beror på att italienaren försöker hitta en stabil grund i sin startelva, något som skulle bli svårt med Frank Lampard då han troligtvis inte skulle spela mer än sex månader i klubben.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply