Lista: Dyraste biljetterna i Premier League

Lista Dyraste biljetterna i Premier League

Premier Leagues dyraste matchbiljetter

Det är allmänt känt att det är väldigt dyrt att gå och kolla Premier Leagues fotbollsmatcher på plats. Till skillnad från i till exempel Tyskland och Spanien så är biljettpriserna mycket högre i England. Dessutom kan det komma att variera extremt mycket lagen emellan, beroende på vilken klubb det handlar om, hur stor och populär den är och vad de har för slags budget att operera med. Därtill varierar priserna på matchbiljetterna utefter press på biljetterna och vilket lag det är dem möter. Visst är Premier Leagues arenor stora och fina, men de summor som klubbarna kräver för inträde kan ibland bli alldeles för mycket.

Dyraste matchbiljetterna i Premier League

Vi kommer att börja från toppen, alltså med de dyraste biljetterna först, och jobba oss neråt för att se vilka Premier League-lag du kan se billigast. Du kommer att bli överraskad! Utöver den här listan har vi på Silly Season Sverige ett antal andra listor som har blivit riktigt populära, till exempel 10 fotbollsstjärnor du inte visste var släkt, åtta gånger José Mourinho hyllat Lionel Messi och Allsvenskans bästa elva 2016, som en kan bläddra igenom.

20. Arsenal

Lista Dyraste biljetterna i Premier League

Detta kommer kanske inte komma som en chock för någon, då Arsenal år efter år toppar listan som den dyraste klubben att gå och kolla på på hemmaplan. En säsongsbiljett till Arsenal kostar runt hisnande 11 792 kronor, vilket innebär att du betalar ungefär 980 kronor för varje hemmavinst som Arsenal uppnådde förra året (12 stycken).

19. Tottenham

Lista Dyraste biljetterna i Premier League

Londonrivalerna Tottenham hamnar på en andraplats när det kommer till dyraste biljetterna, så de är fortfarande billigare än konkurrenterna. En säsongsbiljett på White Hart Lane kostar runt 8 800 kronor och trots deras starka tredjeplacering förra året har klubben valt att frysa priset på säsongsbiljetterna, även om en prisreducering såklart hade suttit fint.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply