Agenten: ”Det finns inget hat mellan Bale och Ronaldo”

Agenten dementerar stjärnornas osämja

Att det skulle finnas en spricka mellan Real Madrids två superstjärnor Cristiano Ronaldo och Gareth Bale debatteras ofta i Spanien. Men enligt walesarens agent finns det ingen osämja mellan spelarna.

Ryktena kring Ronaldo och Bales relation fortsätter att florera i den spanska huvudstaden. Under sommaren handlade det om huruvida walesaren skulle stanna i Real Madrid eller inte. Även om han stannade fortsätter dock sprickan att diskuteras.

Men Bales agent dementerar att de två superstjärnorna inte skulle komma överens.

– Det finns inget hat mellan spelarna och har aldrig funnits. Gareth är nöjd och jag vet att även Cristiano är det, säger agenten Jonathan Barnett.

Kommer bli bäst i världen

Däremot fortsätter agenten att vara övertygad om att Bale kommer ta över platsen som världens bästa spelare i världen snart.

– Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Om två år kommer Bale att vinna Ballon d´Or, säger han.

Ronaldo har ryktats bort

I somras var det som bekant Gareth Bale som ryktades bort från Madrid-klubben, bland annat till Manchester United och Chelsea, men till 2016 års transferfönster har Cristiano Rolando ryktats hamna i Frankrike.

Det senaste har handlat om att Paris Saint-Germain vill se Ronaldo och Zlatan Ibrahimovic som lagkamrater. Ryktena om portugisens eventuella flytt har dock inte bekräftats och spelarens agent har tidigare sagt att han inte velat kommentera flyttryktena under pågående säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply