”Cristiano Ronaldo går till PSG nästa sommar”

Cristiano Ronaldo lämnar Real Madrid?

Efter sex säsonger i den spanska huvudstadsklubben kommer Cristiano Ronaldo lämna Real Madrid för spel i Ligue 1 och Paris Saint-Germain, det menar den spanska journalisten Julio Pulido.

Efter att ha gjort två mål mot Malmö FF och slagit flertalet rekord uttalade sig Cristiano Ronaldo om matchen, rekorden och framtiden. Väl där lämnade portugisen dörren öppen för att lämna Real Madrid.

Nu säger den spanska journalisten Julio Pulido på Cadena COPE att Cristiano kommer att skriva på för Paris Saint-Germain nästa sommar.

– Cristiano Ronaldo kommer med all säkerhet lämna Real Madrid nästa sommar för spel i PSG. Det enda man behöver göra är att titta på vad han sa efter matchen mot Malmö. Han säger att ingen vet vad som kommer att hända i framtiden, och inte ens det kommande året, detta säger han september månad. Han är inte säker på att fortsätta i Real Madrid, skulle han vara det hade han inte gjort detta uttalandet, säger Pulido som följt den spanska klubben under en längre tid.

Utesluter inte en flytt till Champions League

Trots att journalisten är säker på sin sak säger han att Ronaldo kommer tänka över sitt beslut då han för cirka en månad sen berättade att han saknade Wayne Rooney.

– Cristiano har lämnat dörren öppen för att folk ska kunna spekulera. Det pratas om PSG, men man måste även ha i åtanke att han kan gå till Manchester United. Han har gett många hintar om en flytt dit, för en månad sen sa han bland annat att han saknar Wayne Rooney.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply