bet365

Real Madrid avböjer bud från Chelsea för Alvaro Morata

Real Madrid avböjer bud från Chelsea för Alvaro Morata

Madrid vill sälja spelaren för ännu mer

Real Madrid köpte tidigare i somras tillbaka sin gamle anfallare Alvaro Morata från Juventus och planerar nu att sälja honom vidare med Chelsea en budgivare, men Londonklubben erbjöd för lite och budet avböjdes.

Förra säsongen var Alvaro Morata i en riktig kanonform, då han spelade för Juventus i Serie A och kom till insats i 47 matcher med 12 mål och 12 assists som följd. Han fick även vara med klubben och fira deras femte raka Scudetto. Spelarens fina form och utveckling under sina två år i Serie A fick många europeiska toppklubbar att öppna ögonen och plånböckerna för den spanske anfallaren. 23åringen hade erbjudanden från flertalet klubbar och även Juventus hade gärna behållit sin stjärnanfallare, men där kom Real Madrid in i bilden.

Det spanska huvudstadslaget hade nämligen sålt den unge anfallaren till Juventus för två år sedan och lagt in en återköpsklausul i kontraktet, vilket innebar att Real stod först i kön att få köpa spelaren. Detta var en klausul som de utnyttjade och för 30 miljoner euro fick de tillbaka den 23årige anfallaren.

Real Madrid vill nu sälja spelaren igen, för åtminstondes 75 miljoner euro och därmed kunna göra en enorm vinst. Enligt den spanska tidningen Marca så skall Antonio Conte och hans Chelsea ha kommit med ett bud på anfallaren, på 60 miljoner euro. Detta ansågs dock inte vara nog för Madrid som avböjde budet och vill Londonklubben fortfarande åt anfallaren kommer de att behöva höja insatserna än mer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply