Nemanja Matic vill till Manchester United

Nemanja Matic vill till Manchester United
bet365

Vill återförenas med gamle tränaren

Chelseas defensive mittfältare Nemanja Matic har sagt till inkommande tränaren Antonio Conte att han vill till Manchester United, där han kan återförenas med den gamle tränaren Jose Mourinho, något som även Mourinho vill.

Det blev för ett par veckor sedan gjort bekant att det blir Jose Mourinho som tar över Manchester United efter att Louis van Gaal fick sparken. Det var även sedan långt tidigare officiellt att det blir Antonio Conte, den italienske landslagstränaren, som tar över Chelsea efter EM 2016. Det sägs att Mourinho har fått en stor transferbudget att röra sig med och för detta skall han ta in nya spelare för att förstärka truppen och enigt rykten så skall han vara väldigt intresserad av flertalet Chelsea-stjärnor.

En av dessa är Nemanja Matic, som Mourinho själv värvade in till Chelsea under sin andra gång som tränare för klubben och nu rapporterar The Sun om att paret sägs vilja ha en återförening till sommaren. Det sades att de båda föll ifrån varandra då Matic blev utbytt enbart 27 minuter efter att han fick komma av bänken i 3-1 förlusten mot Southampton, och mittfältaren underpresterade hela förra året trots att han spelat en nyckelroll i Chelseas titelvinst 2015. Mourinho sägs dock fortfarande vara ett fan av serben.

Matic var en av de få Chelseaspelare som gick ut och faktiskt supportade den portugisiske taktikern efter det att han hade fått sparken. Tillsammans med John Terry var Matic den ende spelare som Mourinho hade ett okej förhållande till när ägaren Roman Abramovich lät yxan falla i december och avskedade tränaren.

Även lagkamraten Willian är en spelare av stort intresse för Mourinho, med en prislapp på ungefär 60 miljoner pund. Något som inte är ett problem för Mourinho som sägs ha fått en transferbudget på 200 miljoner pund. Dock skall Chelsea inte alls vara redo att sälja sin Årets Spelare till ligakonkurrenterna och försöker få Willian att förlänga sitt kontrakt.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply