bet365

Cattermole: ”Jag kan ersätta Steven Gerrard och Frank Lampard”

bet365

Sunderlands Lee Cattermole är känd för sitt hårda spel i Premier League, som stundtals kan gå över gränsen. Han tror dock att han kan tillföra något till landslaget, då han upplever att det finns goda möjligheter får sådana som honom att få en chans i ”The Three Lions”.

– De senaste åren har det [landslaget] inte intresserat mig, då det bara har varit namn som Steven Gerrard och Frank Lampard som har lirat. Men nu börjar nya killar få chansen, och det gör mig motiverad, säger Cattermole till Sky Sports.

– Nu har det blivit ett mål att komma med i den engelska landslagstruppen. Just nu sker det mycket förändringar, och det öppnar upp för killar som försöker slå sig in, till exempel Tom Huddlestone, Mark Noble och jag själv.

– Det skulle inte vara möjligt förr. Vi har ett gäng engelska spelare i Sunderland, och jag skulle vilja tro att Roy Hodgson kunde välja ut några av dem.

– Jack Colback och Fabian Delph var fantastiska häromkvällen, och de har en chans att bilda ett fint samarbete och följa med till EM 2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply