bet365

Officiellt: Mittfältaren förlänger med Aston Villa

Ashley Westwood blir Aston Villa trogen

Ashley Westwood har växt ut till en nyckelspelare på Aston Villas centrala mittfält. Nu väljer engelsmannen att förlänga sitt kontrakt med klubben och det nya avtalet sträcker sig över de fem kommande säsongerna.

Den 25-årige innermittfältaren kom till Aston Villa i augusti 2012 från Crewe för den nätta övergångssumman 1.75 miljoner pund, motsvarande cirka 19 miljoner kronor. Med facit i hand har det blivit en väldigt lyckad värvning för Aston Villa, då Westwood under sina tre säsonger på Villa Park spelat hela 103 matcher, alla tävlingar inkluderade.

Westwood blir även i år en fundamental del av Aston Villa och till supportrarnas stora glädje har nu Westwood tecknat ett nytt avtal med klubben.

”Jag är extremt glad”

Aston Villa bekräftar idag på sin officiella hemsida att man skrivit ett nytt kontrakt med Ashley Westwood. Det nya kontraktet innebär att den defensive mittfältaren blir klubben trogen till 2020.

Westwood kommenterade det nytecknade avtalet såhär.
– Jag är extremt glad över att ha skrivit på ett nytt kontrakt och valt att spendera framtiden här i Aston Villa, sa han till klubbens hemsida.

– Ända från dagen jag anlände till klubben har jag känt mig välkommen och jag är lycklig i Aston Villa.

– Jag tror att jag framöver kommer att gå in i min absoluta karriärtopp som fotbollsspelare och jag ser fram emot att spendera den närmsta framtiden här.

Ashley Westwood spelare hela matchen i Aston Villas premiärseger borta mot Bournemouth i lördags (1-0).

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply