AC Milan håller ännu en gång ögonen på Wilshere

AC Milan håller ännu en gång ögonen på Wilshere

Flertalet stora klubbar intresserar sig

AC Milan rapporteras hålla koll på utvecklingen hos Jack Wilshere i Bournemouth och de kan återuppliva sitt intresse i mittfältaren då han har hintat om att vilja lämna Arsenal.

Arsenals Jack Wilshere har haft en karriär som har gått väldigt upp och ner. Redan som ung lovades han bli något stort och han tillbringade hela sin ungdom i Arsenals akademi. Wilshere har bara gått från klarhet till klarhet, innan skadorna slog till. Han har varit skadetyngd av och till under flera år och detta har gjort det svårt för mittfältaren att etablera sig i Arsenals konkurrenskraftiga startelva och det har inte gått så bra för Wilshere. Därför beslutades det i somras att mittfältaren skulle skickas ut på ett lån, och det ryktades om flertalet stora klubbar, däribland AC Milan.

Men det blev ingen av dessa storklubbar, utan Wilshere beslutade sig för att gå till Bournemouth, ligakonkurrenter med Arsenal. Därefter har mittfältaren hintat om att han kanske inte alls kommer att återvända till Londonklubben när lånet är slut, utan söker sig någon annanstans istället eller låter Bournemouth köpa honom permanent, efter en stadig start i Premier League-klubben.

Nu ryktas AC Milan återigen ha Wilshere på radarn och kan komma att denna gång lägga in en än hårdare stöt för att försäkra sig om 24-åringens tjänster skriver den engelska tidningen Daily Express. Även AS Roma och Everton är fortfarande intresserade av mittfältaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply