Uppgifter: Ingen Ivan Rakitic till Manchester United?

Uppgifter: Ingen Ivan Rakitic till Manchester United?

Agenten försöker tona ner ryktena

Det går rykten om att Barcelonas stjärnmittfältare Ivan Rakitic kan komma att flytta till Old Trafford, men kroatens agent försöker tona ner ryktena genom att påstå att stjärnan är väldigt nöjd i Barcelona.

Manchester United är i behov av en uppfräschning och José Mourinho söker febrilt efter nya spelare som kan tillföra någonting till laget. De letar bland annat efter nya defensiva krafter för att stabilisera försvaret med, då många försvarsspelare har åkt på skador eller presterar allmänt svajigt. Men de skulle även kunna tänka sig att ta in en ny mittfältare, en som är mer komplett än de andra som Mourinho har i sitt urval.

Bland annat ryktas Mourinho ha fått upp ögonen för Barcelonas stjärna och mittfältsgeneral Ivan Rakitic skriver Manchester Evening News. Stjärnan har kopplats ihop med en flytt till Premier League i allmänhet och Manchester United i synnerhet under en tid nu. Rakitics agent försöker dock att tona ner dessa rykten och menar på att det inte finns någon större mängd substans i dem, då den 28-årige mittfältaren är lycklig på Camp Nou som det är och har varit det sedan han flyttade till den katalanska storklubben från Sevilla under 2014.

– Ivan är väldigt nöjd i FC Barcelona, där han har varit otroligt framgångsrik och har ett kontrakt med klubben till 2019, sade Arturo Canales, spelarens agent.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365