bet365

William Carvalho vill flytta till Arsenal

Arsenal kommer närmre en värvning av William Carvalho

William Carvalho har dominerat innermittfältet i Sporting Lissabon sedan debuten 2011. Den väldiga defensiva mittfältaren har börjat drömma om en flytt och det till Arsenal.

En defensiv mittfältare är det Arsenal behöver och har behövt sedan Gilberto Silvas tid menar många experter. Därför är det orimligt att man istället jagar spanska offensiva stjärnskott och danska supertalanger som spelar på offensiva positioner. Det är inte riktigt det Arsenalfansen vill se av sin klubb då man har det gott ställt på alla offensiva positioner, utom möjligtvis en centeranfallare.

Francis Coquelin har gjort det väldigt bra från sin defensiva mittfältsposition, men röster höjs fortfarande om att man vill ha ytterligare en som kan spela på den positionen och en spelare som är utav lite större fysisk grad. Därför kan William Carvalho vara det perfekta namnet och han själv är öppen för en flytt till just Arsenal.

”Tack vare Thierry Henry”

Den 23-åriga mittfältaren har uttalat sig till den portugisiska tidningen A Bola om hur mycket han beundrar Arsenal och Thierry Henry.
– Jag är där jag vill vara just nu, i Sporting, men om jag någonsin lämnar är det ett tecken på att jag gjort ett bra jobb här. Jag föredrar att inte säga för mycket, men det finns en klubb som jag alltid gillat, nämligen Arsenal. Tack vare Thierry Henry, en spelare som jag alltid gillat att titta på. Kanske är det därför gillar Premier League så mycket, sade den 187 centimeter långa portugisen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply