bet365

Uppgifter: Manchester United vill sälja Robin van Persie

Daily Star rapporterar på tisdagen att managern Louis van Gaal bestämt sig för att göra sig av med den holländske landsmannen efter säsongen.

Robin van Persie, 31, har fått stora delar av den pågående säsongen förstörd av skadebekymmer. Och den forne Arsenal-anfallaren, som närmar sig sina 12 sista månader på kontraktet, kan vara på väg bort från Manchester United redan till sommaren.

”Van Gaal vill sälja landsmannen”
Enligt dagens uppgifter från brittiska tabloiden Daily Star, har nämligen managern Louis van Gaal tröttnat. Rapporterarna hävdara tt han är redo att sälja holländaren redan i sommar, och klubbens ordförande Ed Woodward kommer nu att sälja stjärnan till högst budande klubb.

Van Persie har sedan 2012 spelat för The Red Devils, när han chockade hela Premier League genom att lämna The Gunners för toppkonkurrenten. Anfallaren som blev Sir Alex Fergusons sista stora värvning, levererade med 30 gjorda mål den första säsongen och tog hem ligatiteln med Manchester United.

Bekymmer utan Sir Alex
Men efter stortränarens avsked har stjärnan haft stora bekymmer med spelet i klubben. Det blev förra säsongen 18 mål med David Moyes vid rodret, och den här säsongen har det bara blivit 10.

Klubben ska vara högst tveksamma till att låta spelaren, som i dagsläget hämtar in en veckolön på finfina 200.000 pund, fullfölja sitt kontrakt. Och managern Louis van Gaal ska vara inställd på att sälja anfallaren, för att finansiera förstärkningar till sommaren. En av de nämnda kandidaterna till att värvas, och därmed ersätta Robin van Persie, är Paris Saint-Germains anfallsstjärna Edinson Cavani.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply