Uppgifter: Arsenal leder jakten på Higuaín

bet365

Daily Express hävdar på tisdagen att The Gunners ligger närmast en potentiell värvning av Napolis argentinska stjärna i sommar.

Gonzalo Higuaín, 27, har spelat för italienska storklubben Napoli sedan sommaren 2013. Den här säsongen har dock inte gått som förväntat för Serie A-klubben och rapporterar ökar om att argentinaren därför kan vara på väg bort.

Uppgifter från brittiska tabloiden Daily Express, som hänvisar till italienska källor, hävdar på tisdagen att Arsenal inte bara är med i jakten, utan också ligger bäst till för den forne Real Madrid-stjärnan. Arsène Wenger har visserligen redan stjärnor som Alexis Sanchez, Olivier Giroud och Danny Welbeck till sitt förfogande, men Gonzalo Higuaín skulle ge fransmannen ytterligare stjärnkvalité i offensiven.

Tidigare har även Liverpool länkats ihop med den målfarlige stjärnan. Men enligt Daily Express ska klubbens förlust mot The Gunners samt små möjligheter till att kvalificera sig för Champions League-spel, göra att klubben halkar rejält efter i jakten.

Inga avskedstankar
Tidigare i år har dock även spelarens bror uttalat sig gällande Gonzalo Higuaíns framtid. Då lät det som att situationen var betydligt lugnare och att en flytt i sommar inte skulle vara på tapeten.

– De Laurentiis är en bra person, en ärofylld man och jag skulle inte kunna agera respektlöst. Vi tänker inte på att lämna Napoli. Jag är säker på att laget kan ta tredjeplatsen och efter det får vi överväga Gonzalos framtid, sa brodern Nicolas enligt Daily Express.

13 Serie A-mål
Gonzalo Higuaín har i nuläget ett avtal som löper ut först till sommaren 2018 med Napoli och enligt Transfermarkt.de värderas stjärnan till 40 miljoner euro. Det lär, med andra ord, kosta en hel del för att köpa loss anfallaren som mäktat med 13 ligamål den här säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply