La Liga-giganterna utmanar om Darmian

Spaniens två giganter, Barcelona och Real Madrid ska enligt dagens uppgifter från Alfredo Pedullas hemsida, utmana om Torinos Matteo Darmian.

Matteo Darmian, 25, har varit en av de bästa spelarna för Torino den här säsongen, när laget infriat förväntningarna med en placering på den övre halvan av Serie A-tabellen. Dessutom tog sig laget vidare till åttondelsfinal i Europa League.

Den italienske landslagsmannen har länge varit av intresse för ligakonkurrenten Roma. Nu kommer dock uppgifter från journalisten Alfredo Pedullas hemsida som säger att den spanska giganterna Barcelona och Real Madrid ska vara intresserade.

Real Madrid har visserligen redan värvat Danilo från Porto men, med tanke på deras goda ekonomiska status, skulle de inte ha några större problem att värva Darmian, rapporterar sajten.

Försvararen som kan spela var som helst i backlinjen, har stått för tre mål och tre framspelningar för Torino i ligaspelet. Enligt Transfermarkt.de värderas italienaren till 8 miljoner euro, och står under kontrakt med Torino till sommaren 2017.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply