Chicharito redo för MLS?

bet365

Javier Hernandez sägs vara på väg till Orlando City

Javier Hernandez kan enligt uppgifter vara på väg att lämna den europeiska toppfotbollen och flytta till Nordamerika, där MLS-klubben Orlando City sägs rycka i anfallaren.

Stjärna efter stjärna länkas och lockas till USA för spel i MLS. Kaká, David Villa och Sebastian Giovinco är bara tre av flera profiler som spelat på kontinenten i den ständigt växande ligan. Nu länkas en ny profil i europeisk fotboll dit.

Javier Hernandez, 26, har inte lyckats i Real Madrid den här säsongen, där han varit på lån från Manchester United. Den mexikanske stjärnan förväntas inte bli kvar i Madrid efter säsongen och framtiden på Old Trafford verkar också vara väldigt oviss.

”Avancerade förhandlingar”

Nu rapporterar spanska tabloiden Marca att den offensivt skicklige spelaren kan vara på väg till MLS. Orlando City ska enligt uppgifterna vara redo ett betala den efterfrågade summan på 11 miljoner euro från The Red Devils. Dock ska även Inter, Wolfsburg och Everton vara intresserade.

Förhandlingarna mellan klubbarna sägs befinna sig på ett avancerat skede och Florida-klubben är inriktade på att plocka in stjärnan till USA, som en del av målet mot att behålla närvaron från deras tusentals fans från Latinamerika

Läs mer om MLS i USA

Här kan du läsa mer om amerikanska fotbollsligan Major League Soccer:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply