Uppgifter: Arsenal visar intresse för Diego Costa

Uppgifter: Arsenal visar intresse för Diego Costa

Den gångna säsongen var Diego Costa en starkt bidragande anledning till att Atletico Mineiro vann brasilianska ligan för första gången på 50 år. Nu kopplas anfallaren ihop med en flytt till Arsenal.

Diego Costa, xx, avslutade i december 2020 sitt kontrakt med dåvarande klubben Atlético Madrid på grund av skadeproblem. Efter månader utan någon ny klubbadress skrev han tillslut på för Atletico Mineiro, ett lag han för ett par månader sedan tog till sin första ligatitel på 50 år. Costa har dock bett om att lämna den svartvita klubben, något klubbens sportchef bekräftat. Nu kopplas han ihop med flertalet destinationer.

Enligt brasilianska Goal ska Arsenal ha hört av sig till Costas omgivning för att höra sig för om spelarens framtidsplaner och visa intresse. Gunners ska inte ha presenterat något bud än men då man vill få in offensiv förstärkning ska Costa vara ett av alternativen.

Även spanska Cádiz har tidigare sägs vara intresserade av Costa. Anfallaren ska dock ha tackat nej till en flytt till Andalusien.

Förra säsongen stod Costa för sju mål och en assist på 26 klubblagsmatcher för Atletico Mineiro.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal närmar sig jättevärvning

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply