Uppgifter: van de Beek erbjuden till två klubbar

Uppgifter: van de Beek erbjuden till två klubbar

Det går fortsatt trögt för Donny van de Beek i Manchester United. Nu sägs spelaren ha blivit erbjuden till flertalet klubbar i vinter.

I september 2020 värvades Manchester United in Donny van de Beek, 24, från Ajax för en summa på 35 miljoner pund. Mittfältaren hade då varit en av stöttepelarna i det framgångsrika lag som tog sig till semifinal i Champions League. Tiden på Old Trafford har dock blivit helt annorlunda och sedan flytten till Old Trafford har det endast blivit fyra ligastarter för spelaren.

Nu uppger lokalmedia i Manchester att van de Beek har blivit erbjuden till flertalet klubbar i hopp om att få speltid under våren och sommaren. Det är Manchester Evening News som uppger att van de Beek erbjudits till både Newcastle United och Borussia Dortmund. Van de Beek har för tillfället tappat sin plats i det nederländska landslaget och sägs nu vilja spela sig till en plats i truppen till VM i Qatar som spelas i slutet av året.

Denna säsong har det blivit 13 matcher för spelaren vars kontrakt med United sträcker sig till och med sommaren 2025 med option på ett år till.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal närmar sig storvärvning

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply