Uppgifter: Arsenal vill låna in Gelson Martins

Uppgifter: Arsenal vill låna in Gelson Martins

Gelson Martins till Arsenal?

Spelaren som inte fått speciellt mycket speltid i Atlético Madrid denna säsong kan flytta till Arsenal inom kort. Det rapporterar spansk press.

Unai Emery har tidigare påpekat att Arsenal inte kommer att köpa några spelare under januarifönstret. Skulle någon ansluta till Gunners skulle det i så fall handla om ett lån som sträcker sig till och med sommaren. Det har länge sett ut som att Arsenal inte kommer hämta in någon spelare, nu kommer dock uppgifter om att det kan komma förstärkning i vinter.

Enligt spansk press ska Arsenal vara väldigt intresserade av att låna in Gelson Martins från Atlético Madrid under resten av säsongen. Den portugisiska landslagsspelaren har inte haft någon lyckad period sen flytten från Sporting Clube i Portugal och nu vill han gå på lån för att få speltid. Gelson har endast deltagit i 12 av 31 matcher denna säsong för Atlético Madrid och vill därför lånas ut för att få mer speltid.

Redan innan flytten till Atlético Madrid var flertalet engelska klubbar intresserade av Martins. Bland annat ska både Liverpool och Arsenal ha varit väldigt intresserade av den snabbe anfallaren som tillslut valde spel i den spanska huvudstadsklubben.

Spelaren sitter för närvarande på en lön på 3 miljoner euro, en lön som många spanska klubbar inte har råd att betala. Därför siktar man istället på en utlåning till Premier League. Även AS Monaco ska vara med i jakten om att låna in Martins vars kontrakt med Atlético Madrid sträcker sig till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Atléticos stjärnor

Källa: Diario AS

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply