Arsenal och Liverpool i kamp om Gelson Martins

bet365
Arsenal och Liverpool i kamp om Gelson Martins

Gelson Martins på önskelistan hos Arsenal och Liverpool

De båda engelska storklubbarna har siktet inriktat på Sporting Clubes yttermittfältare Gelson Martins. Spelaren kommer med nästan all säkerheter att lämna den portugisiska huvudstadsklubben och nu kan han komma att landa i Premier League.

Det mesta tyder på att Gelson Martins har gjort sin sista match i Sporting Clube i Portugal. Yttermittfältaren har tidigare varit på radarn hos flertalet klubbar och efter den senaste tiden incidenter där spelare attackerats av fans har han meddelat att han lämnar. Tillsammans med spelare som Bruno Fernandes och Bas Dost kommer en hel del namn lämna Jose Alvalade-stadion i sommar och nu kommer rapporter om att Martins är på väg mot en flytt till de brittiska öarna.

SE ÄVEN: Real Madrid fortsätter jakten på Gelson Martins

Det är tidningen Daily Mirror som kommer med uppgifter om att både Arsenal och Liverpool är väldigt intresserade av att köpa 23-åringen vars prislapp ska ha sjunkit en hel den under de senaste veckorna. tidigare har prislappen legat på 60 miljoner euro men nu kan Martins lämna för drygt 30 miljoner. Tidigare har portugisisk press rapporterat om att Martins kan lämna Sporting gratis och därefter skriva på för vilket lag han vill. De båda engelska lagen kommer att göra upp om en affär men det är inte bara de som visat intresse. I England ska även Everton ha anmält sitt intresse samtidigt som Bayern Munchen, Borussia Dortmund och Juventus även kopplats ihop med spelaren.

Gelson Martins är en av anfallarna i Portugals VM trupp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply