bet365

Cristiano Ronaldo vill se Marcelo i Juventus

Cristiano Ronaldo vill se Marcelo i Juventus

Marcelo till Juventus?

Sommaren 2018 lämnade Cristiano Ronaldo sin dåvarande klubb Real Madrid för spel i Juventus. Portugisen försökte då även få med sig Marcelo från marängerna. Nu ska ’CR7’ ha bett Juventus att prova på nytt.

Det blev stor uppståndelse när Cristiano Ronaldo gick till Juventus den gångna sommaren. Han kostade då en bit över 100 miljoner euro och det var många som blev överraskade över portugisens flytt. Kort efter att affären blivit klar rapporterade spansk press att Cristiano ville se före detta lagkamraten Marcelo i den svartvita tröjan. Det blev dock ingen flytt i somras men nu vill Ronaldo att klubben försöker på nytt.

Det är bland annat Tuttosport som rapporterar att Juventus kommer göra ett nytt försök att knyta till sig brassen till sommaren. Marcelo har inte haft någon bra säsong och har under de senaste matcherna fått sitta på bänken.

Spelaren som gör sin tolfte säsong för marängerna sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2022. Det är oklart hur mycket Real Madrid kommer att kräva för att släppa ytterbacken.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply