Mohamed Elneny ryktas vara klar för Arsenal

bet365
bet365

Sägs vara en färdig deal nu

Det har ryktats länge om huruvida Arsenal kan komma att värva FC Basels 23 årige mittfältare, en affär som nu äntligen kan vara på väg mot ett slut efter hint från en lagkamrat på Facebook.

Mohamed Elneny sägs vara allt utom officiellt klar för den engelska huvudstadsklubben Arsenal. Detta kan alltså komma att bli Arsenals första värvning i transferfönstret för en summa av runt 7 miljoner pund. 23 åringen ska redan ha undergått en läkarundersökning hos Arsenal enligt tidigare rapporter. Anledningen till att man skjutit upp avslöjandet av denna värvning ska ha haft att göra med problem med arbetsvisum, problem som nu verkar vara lösta. Han sägs komma att flytta till London inom de nästkommande dagarna efter att Arsenal gjort ett deal med den schweiziska klubben.

Värvningen skall tydligen vara så klar att det redan är dags för gratulationer enligt Metro, trots att inget har offentliggjorts ännu. FC Basel stjärnan och lagkamraten Albian Ajeti har tagit sig tiden att skriva på Facebook, riktat till Elneny, och lyckönskat honom. Den 18 årige schweiziska anfallaren skrev ”Jag är glad för din skull Mohamed El Nenny framgång i Arsenal”.

Den 23 årige mittfältaren kan komma att bli en bra värvning för den röda Londonklubbens del. Elneny är ett riktigt energiknippe och kan löpa hela dagen om det krävs. Han är inte heller så benägen att dra på sig skador, något som dock kan komma att ändras om han väl drar på sig den där Arsenaltröjan kanske, men hittills har han haft få skador. Elneny har även representerat sitt land flera gånger. Han har spelat 41 matcher för det egyptiska laget och gjort 3 mål.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply