Milan och Roma vill ha Jack Wilshere

Milan och Roma vill ha Jack Wilshere

Jack Wilshere kan lämna Arsenal för spel i Serie A

Efter flera års skadehelvete lånades Jack Wilshere ut från Arsenal till Bournemouth för att få spela 90 minuter varje vecka. Det har gått bra hittills, men frågan är om Arsenal kommer behålla Wilshere när låneperioden är slut då det finns intresse från Milan och Roma.

Jack Wilshere är i princip född i Arsenal, uppvuxen i Arsenal och det mesta han har gjort har varit i klubben han älskar. Han har också en talang som få andra, men enorma skadeproblem har stannat upp hans karriär. Wilshere är trots allt bara 24 år gammal, men han har ännu inte lyckats cementera sin plats i Arsenals A-lag, mycket på grund av skadeproblemen han haft. Därför lånades han ut till Bournemouth i somras för att få speltid.

Ryktena har ändå gått om han verkligen kommer komma tillbaka  till Arsenal. Milan har jagat honom och andra klubbar har också visat intresse. Men Arséne Wenger menar att han vill ha tillbaka engelsmannen i klubben och till och med sagt att Wilshere en dag kommer vara tränare för Arsenal. Frågan är om det inte blir en period utomlands däremellan då både Milan och Roma sägs vilja ha mittfältaren.

Oklart läge just nu

Enligt Calciomercatoweb håller både Milan och Roma koll på Wilsheres situation och om han kommer eller vill stanna i Arsenal. Bägge klubbarna sägs vara beredda att betala upp emot 300 miljoner för Wilsheres underskrift i sommar även om Arsenal tackat nej till högre bud tidigare.

Wilshere har tillhört Arsenal sedan han var nio år gammal. Han debuterade i tävlingssammanhang när han var 16 år gammal och har därefter gjort runt 150 matcher för klubben. Om han inte varit plågat av skador hade han säkerligen ha gjort det dubbla.

LÄS MER OM ARSENAL PÅ SILLYSEASON
Arsenal löner och inkomstlista.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply