Marc Bartra kan offras för att få Nolito

Nolitos prislapp kan sjunka om Marc Bartra lånas ut till Celta Vigo

Det är många klubbar som har uttryckt sitt intresse för Nolito efter dennes fina säsong i Celta Vigo. För att sänka prislappen på Nolito vill Barcelona erbjuda Marc Bartra på lån till just Celta Vigo.

Nolito är något av en late bloomer. Han tillhörde bland annat Valencia i sia ungdomsår, men han hade aldrig spelat högre än den spanska tredjeligan när han var 23 år gammal. Då spelade han i Barcelonas B-lag och han fick även göra två inhopp för Barcelona i La Liga innan han lämnad klubben för Benfica 2011.

Därefter har karriären satt fart ordentligt. Sejouren i Benfica var lyckad, men det var i Celta Vigo som han slog igenom rejält. Hans framfart har gjort att Barcelona vill köpa tillbaka honom även om Arsenal också rycker i honom. Prislappen på 170 miljoner kronor tycker Barca är för hög och man uppges nu vilja låna ut Marc Bartra till Celta Vigo för att sänka Nolitos prislapp.

Blir en bytesaffär

Barcelona vill ge Nolito en reservroll och ser honom som en supersub, likt Henrik Larsson var i klubben för cirka 10 år sedan. Nolito ska även vara villig att ha en sådan roll om man ska tro spansk media.

Det är Mundo Deportivo som menar att man vill inkludera Marc Bartra i affären för att både sänka prislappen, men också för att ge Bartra välbehövlig speltid i vår.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply