bet365

Uppgifter: ”Nolito mycket nära Arsenal”

Arsenal i kontraktsförhandlingar med Nolito

Celta Vigo har gjort succé i La Liga denna säsong, och en utav spelarna som har briljerat allra mest är ytteranfallaren Nolito. Nu uppges han vara aktuell för Arsenal, som är på jakt efter nya anfallsalternativ.

Nolito har lett Celta Vigo framåt under deras sensationella säsongsinledning i år, även om den kanske har börjat avta lite den senaste tiden. På 15 matcher i La Liga har han smällt in 8 mål och 5 assist från sin vänsterkant. Dessutom har han skrapat ihop 7 stycken ”matchens lirare”, vilket innebär att han är bäst på planen ungefär varannan match han spelar.

Närmar sig Arsenal

Han har tidigare placerats i Barcelona, men även Arsenal har kopplats ihop med anfallaren en hel del. Klubbarna ska alltså inte bara mötas i Champions League, utan man ser även ut att göra upp om den 29-årige vänsteryttern.

Det är den engelska klubben som nu uppges vara närmst en värvning av spelaren, då man har erbjudit spelaren ett kontrakt enligt El Mundo Deportivo. Förhandlingarna med Celta Vigo är som bortblåsta, då Nolito uppges ha en utköpsklausul på endast 12.9 miljoner pund.

El Mundo Deportivo rapporterar vidare att parterna ser ut att komma överens, och att en övergång verkar vara realistisk i januari.

Spelaren själv dementerar rykten

Nolito själv väljer att dementera uppgifterna om att han ska vara på väg att lämna Celta Vigo.

– Det är bara rykten. Jag vill vara högljudd och tydlig, det är bara vad jag läst i pressen och vad mina vänner sagt. Jag tänker att om Barça verkligen vill ha mig så ringer de Celta och så vitt jag vet har de inte gjort det, säger Nolito enligt Goal.com.

– Sanningen är att jag är lycklig i Vigo och det är därför, beroende på några minder detaljer, jag kommer förlänga med Celta snart, fortsätter han.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply