bet365

Santi Cazorla kan bli borta längre än 3 månader

Återhämtningstiden kan bli längre än väntat

Santi Cazorla kan behöva en längre rehabiliteringsperiod än väntat vilket innebär att han kommer missa Arsenals viktiga Champions League möten mot Barcelona.

Santi Cazorla har hintat om att hans rehabiliteringstid kan bli längre än de 3 månader som man först befarade enligt The Mirror. Den spanske mittfältaren drog på sig en knäskada under Arsenals 1-1 match mot Norwich förra månaden men var kapabel att avsluta matchen innan röntgenbilderna bekräftade den allvarliga skadan. Huvudtränare Arsene Wenger bekräftade att skadan kommer att hålla hans stjärnmittfältare borta i åtminstondes tre månader och Cazorla själv har sagt att han kommer definitivt missa båda mötena med Gunners i deras glödheta sammandrabbning med Barcelona i Champions League i början av det nya året.

­­­­­- Jag försöker ta det bra. Detta är saker som händer i fotboll och jag försöker återhämta mig så snart som möjligt, säger Cazorla till den spanska radiostationen Cadena Cope via The Mirror.

– Jag måste vara redo att jobba på ett mentalt plan och förhoppnings kan jag då förkorta rehabiliteringstiden så mycket det bara går. Jag vill inte sätta en bestämd tidpunkt men jag vill spela om tre månader. Jag vill inte dra ut på det mer om det går. Arsenal har sagt till mig att det kommer att dröja mellan tre och fyra månader, vilket kanske är närmare till fyra, forsätter spanjoren.

– Jag har redan sagt att jag kommer att jobba hårt, jag vill göra allt jag kan så jag kan spela i mars men vi får se hur det går. Vi kommer inte att tvinga fram något om det kommer vara dåligt. Men min prioritering är att spela I mars. Klubben har sagt till mig att jag skall vara lugn och att när jag kommer tillbaka så kommer vi vara i final (skrattar). Jag hoppas det. Det viktigaste är att laget gör bra ifrån sig och att jag återhämtar mig så snart som möjligt.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply