Jamie Redknapp: ”Wenger har hjärntvättat fansen”

Jamie Redknapp: ”Wenger har hjärntvättat fansen”

Efter en mållös match mot Sunderland

Jamie Redknapp uttalade sig om Arsene Wenger och den sits som Arsenal för tillfället sitter i, då det ser ut att gå mot ännu en trofélös säsong och kämpande om en Champions Leaguekvalificeringsplats.

Jamie Redknapp uttalade sig väldigt frankt om Arsenal och Arsene Wenger efter att the Gunners spelat lika 0-0 mot Sunderland under dagen skriver Daily Mail. Den före detta Tottenhamspelaren menade på att Wenger har ”hjärntvättat” supportrarna till att tro att en fjärdeplats är acceptabelt. Arsenal är sedan länge ute ur titeljakten och de har enbart ett fem poängs försprång på fjärdeplatsen framför Manchester United.

– Vet du vad som stör mig så mycket när jag ser det, varje år som vi pratar om att komma in i topp fyra, sade Redknapp till Sky Sport.

– [Tittar på Thierry Henry] När du tittar tillbaka på din karriär tänker du då ”var det inte bra när vi slutade topp fyra?”. Du tänker på hur mycket du vann och detta är tyvärr vad som … Jag tror att Arsene har hjärntvättat fansen. Människor som säger ”vi hamnar topp fyra varje år”, det är inte bra nog för Arsenal.

– Många av mina vänner som supportar Arsenal tror faktiskt att för att det ska bli en förändring så måste de kanske inte hamna topp fyra. Det skulle kunna bli det bästa som har hänt. Någonting måste i alla fall göras för att de fortsätter att sluta på en fjärdeplats och det är okej. Det är inte okej för Arsenal, avslutar Redknapp.

Arsenal kom iväg från Stadium of Light med en poäng då de fick kämpa mot ett Sunderland som skapade en massa problem för Wengers män. Genom detta resultatet lyckades Sunderland också undvika nedflyttning och är säkra för en säsong till i Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365