Henry rasar mot Alexis och Özil: ”Utnyttjare”

Henry rasar mot Alexis och Özil- "Utnyttjare"

Thierry Henry kritisk mot Alexiz Sánchez och Mesut Özil

Säger i Sky Sports sändning att de båda storstjärnorna pressar klubben och begär förmycket utifrån vad de presterar.

Efter en period med 14 raka omgångar i Premier League utan förlust har Arsene Wengers manskap nu förlorat de två senaste matcherna, detta mot Everton och Manchester City. Laget har trillat ner till en fjärdeplats och nu kritiseras lagets två största stjärnor, Alexis Sánchez och Mesut Özil för att ha ett högre löneanspråk än vad de förtjänar

– De pressar klubben otroligt mycket, om de kräver så pass höga summor bör de göra hattrick varje vecka, inklusive när de inte spelar, säger den före detta Arsenalanfallaren som spelade i klubben mellan 1999 och 2007 och fortsätter:

– De kan endast be om dessa summor om det är en speciell situation, om man har vunnit något viktigt till exempel, fortsätter Henry som inte gillar spelarnas attityd men säger att duon är vital för Gunners.

Sánchez har megabud från Kina

Efter att Arsenal börjat tveka på en kontraktsförlängning för Alexis Sánchez rapporterar den engelska tidningen Daily Star att en kinesisk klubb skall ha kommit med ett superbud till Alexis. Enligt uppgifter skall erbjudandet ligga på runt 400 000 pund i veckan – alltså det dubbla från vad han för närvarande kräver, och efter skatt landar det på cirka 260 000 pund i veckan, siffror som faktiskt representerar hans marknadsvärde för närvarande. Frågan är bara om chilenaren vill lämna Europa för spel i Shanghai Shenhua eller Guangzhou Evergrande under toppen av sin karriär, eller om han enbart använder detta som förhandlingsmaterial som han kan använda mot Arsenal.

Arsenal spelar nästa match i Premier League hemma mot West Bromwich på annandag jul.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply