Bomben: Tottenham lägger monsterbud på Franck Kessie?

Bomben: Tottenham lägger monsterbud på Franck Kessie?

Kan ersätta misslyckade Sissoko

Enligt uppgifter till de brittiska medierna så skall Londonklubben Tottenham Hotspur ha kommit med ett bud på Atalantas jagade talang Franck Kessie, som också är av stort intresse för Arsenal, Napoli och Juventus.

Atalantas unge men väldigt talangfulle mittfältare Franck Kessie är en av de hetaste ungdomarna på transfermarknaden just nu. Kessie fyllde 20 år igår men har redan stora klubbar som Arsenal, Manchester City, Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Juventus, Inter Milan och Napoli som jagar honom sedan en tid tillbaka och det har förväntats komma bli ett race in i det sista under januarifönstret gällande en underskrift från den unge ivorianske mittfältaren.

Nu har en ny spelare oväntat kommit in i leken. Enligt uppgifter från brittisk media, via TMW, så skall Londonklubben Tottenham Hotspur något förvånande ha kommit med ett erbjudande på hela 23 miljoner euro för Serie A-mittfältaren. Kessie kom till Atalanta under förra sommarens transferfönster men var utlånad under förra säsongen, vilket gör detta till hans första säsong i a-laget. 20-åringen står under kontrakt med klubben till den 30 juni 2021, vilket kan göra det något svårare att få till en transfer redan nu i vinter, men blir den italienska klubben erbjuden tillräckligt med pengar kan det vara svårt att säga nej. Atalanta-sensationen är en startspelare i klubben och har på 16 matcher redan hunnit bidraga med sex mål till sitt målkonto.

Enligt den engelska tidningen Express kan Kessie komma att ersättare Moussa Sissoko, som kom till Tottenham i somras från Newcastle, efter att ha gjort en stark insats i sommarens EM-turnering för Frankrike, men dessvärre har han inte kunnat leva upp till kraven i Spurs.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365