Hector Bellerin utesluter Barcelona-flytt

Hector Bellerin utesluter Barcelona-flytt

Är nöjd i Arsenal

Arsenals högerback Hector Bellerin har länge kopplats ihop med en flytt till Barcelona och toppklubben har haft ögonen på den lovande högerbacken länge, men nu förnekar Bellerin att det blir en flytt för spanjoren.

Arsenals högt aktade försvarare Hector Bellerin har förnekat att det blir en flytt till FC Barcelona för hans del skriver TMW. Högerbacken har länge kopplats ihop med en flytt till det spanska topplaget och det har varit tal om att den unge men talangfulle spanjoren kan komma att flytta till Barca, men det är rykten som han nu bestämt dementerar.

– Om jag ville spela där skulle jag ha stannat där, sade den 21-årige försvararen, som började sin karriär som ungdomsspelare i Barcelona, via TMW.

– Jag var väldigt lycklig när Arsenal visade intresse i mig och jag beslutade mig för att komma hit. Jag ser inte tillbaka. Jag ser bara till att hjälpa Arsenal. Det är trevligt för en spelare att veta att stora lag vill ha dig men jag är väldigt lycklig här.

– Jag har fortfarande tre år kvar på mitt kontrakt så jag fokuserar bara på att spela varje vecka, bli bättre och förhoppningsvis se till att saker händer här i Arsenal. Jag är inte stressad över att förlänga kontraktet. Jag är nöjd. Jag är bekväm. Jag vill vara här länge, avslutade försvararen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply