Officiellt: Cristiano Ronaldo skriver nytt kontrakt

Officiellt: Cristiano Ronaldo skriver nytt kontrakt

Portugisen förlänger med klubben

Real Madrids stjärnanfallare Cristiano Ronaldo har valt att förlänga med den spanska toppklubben och kommer att skriva under ett nytt kontrakt till den 30 juni 2021, detta bekräftar klubben på deras officiella hemsida.

Cristiano Ronaldos framtid har länge spekulerats kring. Det har varit tal om att anfallaren kommer att återvända till sin gamla klubb Manchester United, detsamma med Sporting Lissabon. Det har till och med snackats om att anfallaren kunde komma att gå till sina värsta rivaler, FC Barcelona.

Detta blir dock inte av, då Real Madrid nu har gjort det officiellt på sin hemsida att de kommer att förlänga med anfallaren. Ronaldo kommer att skriva på ett nytt kontrakt med huvudstadsklubben under måndagen och kontraktet kommer att gälla till den 30 juni 2021, som vi tidigare har rapporterat om.

Ronaldos karriär tog fart i Sporting Lissabon och 2003 blev han värvad av Manchester United. I den engelska klubben blev den då tonårige Ronaldo en stjärna och fick också spela bland sådana. Han vann många troféer med klubben innan han 2009 bestämde sig för att gå skiljda vägar med Sir Alex Ferguson och co. för att istället ansluta till Real Madrid, som han har spelat i ända sedan dess. Det återstår att se huruvida anfallaren, som 2021 kommer att vara 36 år gammal, kommer att lägga skorna på hyllan efter Real Madrid eller om han väljer att avsluta karriären någon annanstans.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply