Sergio Aguero prioritetsvärvning för Paris Saint-Germain

Sergio Aguero prioritetsvärvning för Paris Saint-Germain

Ser ut som att anfallaren är på väg bort

Manchester Citys anfallare Sergio Aguero ryktas inte vara populär hos Pep Guardiola och det ser ut som att anfallaren kan lämna till sommaren, med Paris Saint-Germain desperata att få argentinarens underskrift.

Paris Saint-Germain har varit på jakt efter en ny anfallare ända sedan de i somras förlorade Zlatan Ibrahimovic till Manchester United. Deras andre anfallare Edinson Cavani har inte kunnat fylla de stora skor som den svenske anfallaren lämnade efter sig och uruguayanen har haft problem med målgörandet. Trots detta har anfallaren lyckats med att göra 10 mål på 10 matcher i ligan samt fyra mål i fransmännens Champions League-kampanj. Men ledningen i Paris Saint-Germain söker efter något annat och rykten har länge föreslagit att de kan ge sig efter Manchester Citys Sergio Aguero.

Nu rapporterar den engelska tidningen Express att det franska laget har siktat in sig på den argentinska anfallaren och klubben vill nu få bollen i rullning vad det gäller att få igenom en deal för anfallaren. Enligt rykten skall Aguero inte vara jättepopulär på Etihad för närvarande med den nye tränaren Pep Guardiola som inte sägs vara särskilt imponerad av anfallaren. PSG vill se till att få igenom en affär så fort som möjligt då även Real Madrid samt flertalet engelska klubbar som Chelsea och Arsenal.

City har även Antoine Griezmann och Pierre-Emerick Aubameyang i siktet och skulle en affär för argentinaren falla igenom ser de Griezmann och Aubameyang som möjliga ersättare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply