Gunners-försvararen: ”Lycklig i Arsenal”

bet365

Héctor Bellerín ångrar inte att han lämnade Barcelona

Säger i en intervju med Sky Sports att det var ett svårt beslut att lämna Nou Camp men att han är glad att han tog risken.

Héctor Bellerín är ett av Arsenals största utropstecken, spelaren som debuterade i A-laget förra säsongen stod 2014/2015 för 17 matcher och två mål.  Denna säsong har ytterbacken inlett på ett väldigt bra sätt och i en intervju i programmet Revista de La Liga som går på den brittiska tv-kanalen Sky Sports.

Spelaren kom till Emirates Stadium 2011 vid endast 16 års ålder efter att ha spelat i Barcelonas ungdomsakademi La Masia. Bellerín har nu blivit en av lagets viktigaste spelare och tränaren Arsene Wenger föredrar spanjoren istället för den franske landslagsmannen Mathieu Debuchy.

– Det blev verkligen bra och jag är väldigt lycklig över att jag tog beslutet. Det var svårt men jag har alltid sagt att tåget endast kommer en gång och antingen så hoppar du på eller inte. Jag tog beslutet att flytta och jag är väldigt glad över möjligheten som Arsenal gett mig och jag är lycklig över att vara där jag är idag. Jag har alltid sagt att anledningen till att jag flyttade till Arsenal är att jag kommer att stanna här och jag tänker inte på att flytta någon annanstans, säger försvararen till Revista de la Liga.

Totalt har det blivit 29 matcher, 2 mål och 1 assist för Bellerín som är född 1995.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply