Carlos Bacca: ”Vi måste fortsätta göra vårt yttersta”

Tvåmålsskytt för Milan mot Palermo

Vinst senast och två mål. Carlos Bacca antyder för colombiansk media idag att Milan går framåt i utvecklingen och säger att han nu vill betala tillbaka den kärlek som fansen visat honom.

Det blev en målrik och spännande tillställning i lördagens Serie A-match på San Siro. Den colombianske stjärnan Carlos Bacca blev slutligen skillnaden och avgjorde mötet mot Oscar Hiljemarks och Robin Quaisons Palermo med sina två mål. Matchen slutade 3-2 till Rossoneri och nu colombianen har börjat betala av sig efter flytten från Sevilla i somras.

”Jag är mycket lycklig”

Imorgon väntar nästa match för Milan och colombianen när ett besök på Stadio Friuli väntar. Inför matchen mot Udinese har nu stjärnan uttryckt sin glädje över att spela för storklubben.
— Jag är mycket lycklig över att spela i en klubb så stor som Milan. Jag arbetar stenhårt för att uppnå den nivå som krävs i laget, säger anfallaren till colombianska tabloiden El Tiempo.
— Jag försöker alltid göra mitt yttersta för gruppens bästa. Jag är säker på att göra det som tränaren förväntar från mig och vara avgörande framför mål.

”Vi ger vårt yttersta”

Tillsammans med Carlos Bacca har även stjärnorna Luiz Adriano och Mario Balotelli värvats in under sommaren, något han kommenterar som gynnande för konkurrensen.
— Här finns det så många bra spelare som Luiz Adriano och Balotelli och vi ger vårt yttersta på träning för att bli utvald av tränaren till matcherna.

”Allt blir lättare efter en seger”

Helgens matchvinnare uttrycker också en stor glädje över stödet från klubbens anhängare.
— Jag vill tacka fansen eftersom de alltid står är nära mig. Jag vill betala tillbaka den kärleken genom att ge allt på planen och ge dem stor tillfredsställelse.
— Vi alla förbättras men vi har fortfarande arbete att göra. Allting blir lättare efter en vinst, säger han och tillägger:
— Klubben har några tydliga mål för den här säsongen och vi måste fortsätta att göra vårt bästa, särskilt med tanke på dessa mål.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply