Galna ryktet: Inter förbereder jättebud på Alexis Sanchez

Galna ryktet: Inter förbereder jättebud på Alexis Sanchez

Inter ryktas vilja värva Alexis Sanchez

Enligt Dailycannon.com vill Inter värva Alexis Sanchez från Arsenal. Milanoklubben uppges vara beredda att slänga fram ett bud på 80 miljoner euro. 

Charmen med Silly Season är allt inte alltid behöver vara särskilt troligt. Följande rykte är förmodligen just den typen av nyhet. Så ta fram saltkaret innan ni fortsätter läsa. Enligt Arsenalsajten Dailycannon ska nämligen Inter vara beredda att lägga ett bud på 80 miljoner euro för Arsenals anfallsstjärna Alexis Sanchez, som anslöt till Londonklubben för två säsonger sedan. Sajten verkar visserligen inte ta uppgifterna särskilt seriöst. Men hänvisar till chilenska uppgifter som hävdar att Sanchez är sugen på att återvända till Italien där han för några säsonger sedan slog igenom i Udinese.

Ses som ersättare till Icardi

Arsenal har under en längre tid kopplats ihop med Inters skyttekung Mauro Icardi. Men enligt Dailycannon är det ingen bytesaffär det rör sig om, Icardi uppges nämligen vara på väg till Napoli och Milanoklubben ska därför se Sanchez som den perfekta ersättaren till italienaren på topp.

Alexis Sanchez har två år kvar på sitt kontrakt med Arsenal och vi kan väl slutligen konstatera att en flytt till Inter utan tvekan skulle vara sommarens stora bomb.

Andra Arsenal-rykten:

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply