Uppgifter: Mesut Özil återvänder till Real Madrid

bet365
Uppgifter: Mesut Özil återvänder till Real Madrid

Efter tre år med Londonklubben

Det ryktas om att den tyske stjärnmittfältaren Mesut Özil kan komma att lämna Londonklubben Arsenal efter att han upprepade gånger avböjt en kontraktsförlängning och en återkomst till Real Madrid skulle kunna vara en möjlig grund för det.

Mesut Özil har sedan han anlände till Londonklubben Arsenal varit den store stjärnan i laget. Han har bidragit med mål, men ännu viktigare, med assists därtill. Özil har under sina tre säsonger i klubben varit en riktig klippa och har generellt presterat oerhört bra. Han är uppskattad av alla supportrarna och det verkar som att känslan är ömsesidig.

Trots detta så cirkulerar rykten sedan ett tag tillbaka om att den tyske mittfältaren kan komma att lämna klubben. TMW skriver att den 27årige tysken upprepade gånger har avböjt en kontraktsförlängning och rapporterna säger att detta skulle kunna vara på grund av Real Madrid, som sägs komma närmare och närmare en möjlig transfer av mittfältaren. Chansen att Özil skulle komma att återvända till Los Blancos sägs bli större och större för varje dag.

Özil spelar för Arsenal sedan säsongen 2013/2014 och har för tillfället ett kontrakt med klubben till juni 2018. Det är detta kontrakt som Arsenal vill förlänga. TMW fortsätter att skriva att Özil skulle kunna återvända till Los Blancos, där han spelade mellan 2010 och 2013 och gjorde ett stadigt intryck. Nu förväntar Real sig att kunna köpa tillbaka spelaren för 40 miljoner pund, något mindre än vad de fick in för mittfältaren i september 2013. Men även andra klubbar har ett intresse, däribland Juvnetus, PSG och Bayern München sägs vara intresserade.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply