bet365

Chelsea förbereder bud på Antoine Griezmann

bet365

Chelsea jagar Atletico Madrid-stjärnan

Med cirka en och en halv månad kvar tills transferfönstret öppnar uppges Chelsea ha ställt in siktet på Atletico Madrids anfallsstjärna Antoine Griezmann. Enligt Daily Express har Londonklubben förberett ett jättebud på fransmannen. 

Chelsea har utan tvekan varit årets flopplag i Premier League, efter tolv spelade matcher parkerar de regerande mästarna på en sextonde plats i tabellen med endast elva inspelade poäng. Det kommer därför inte som någon överraskning att Jose Mourinho redan nu tittar på möjligheter att förstärka truppen. Ska vi tro engelska Daily Express finner vi Atletico Madrids Antoine Griezmann högst upp på önskelistan.

Planerar jättebud

Enligt den engelska tidningen ska Chelsea vara beredda att punga ut med 40 miljoner pund för den franske landslagsmannen. Det lär dock inte bli någon enkel värvning för Londonklubben att ro i hamn. Tidigare har även Arsenal och Manchester visat sitt intresse för 24-åringen.

Byte med Costa?

Det har de senaste veckorna tisslats och tasslats om att Diego Costa ska vara missnöjd med situationen i Chelsea, och därmed vilja återvända till Atletico Madrid. Något som skulle kunna öppna för en bytesaffär där Costa ingår i dealen. Brassen har precis som hela Chelsea haft en tung start på den här säsongen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply