”Barcelona redo att prata med Özil”

Barcelona redo att prata med Özil

Uppgifter: Barca vill värva förre Real Madrid-stjärnan

Redan i januari kan Mesut Özil komma att lämna Arsenal. Det då engelsk media går ut med uppgifter om att FC Barcelona ska vara på väg att lägga ett bud på den tyske landslagsmittfältaren.

En av Arsenals största stjärnor de senaste säsongerna har varit Mesut Özil. Den tyske stjärnan lämnade Real Madrid, efter att ha varit en de främsta spelarna även där, 2013 för att dra flyttlasset till London.

Där har han varit sedan dess, men nu verkar det som om det är tack och hej då Barcelona ska vara på väg att låta Özil Byta Emirates Stadium på Camp Nou.

Barcelona redo att prata med Özil

Kan göra en förbjuden flytt

SE ÄVEN: Det tjänar Arsenals stjärnor

Redan i januari väntas Barcelona lägga ett bud på Arsenal-stjärnan, som faktiskt ”måste” lämna Arsenal. Det eftersom han kan lämna gratis till sommaren, och London-klubben vill försöka tjäna pengar på en spelförsäljning.

Övergången i sig kan komma att reta upp känslor, och det just på grund av tyskens förflutna i den spanska huvudstadsklubben. Framför allt är det just Real Madrid-fans som går emot övergången. Även om det tar emot för en och en annan Barca-supporter också, enligt spanska medier.

Barcelona redo att prata med Özil

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply