Mourinho kritisk mot Mkhitaryan – Dortmund uppmärksam på spelarens situation

Mkhitaryans dagar räknade i United?

Jose Mourinho har öppet kritiserat mittfältaren som inte visat upp sin bästa form denna säsong. Nu pratas det om att armeniern kan komma att lämna Old Trafford redan under vinterfönstret.

Manchester United är ett lag där det inte går att lägga ner stridsyxan. Henrikh Mkhitaryan är ett exempel på det. Mittfältaren inledde säsongen bra men under de senaste veckorna har det inte alls gått som han förväntat sig. Mittfältaren har inte alls hållt samma nivå som tidigare och nu kritiseras han av Jose Mourinho.

– Jag är inte nöjd med hans senaste matcher. Det handlar inte om en eller två, det är tre, fyra eller fem stycken. Han inledde säsongen bra men därefter har han blivit allt mer osynlig. Hans prestationer har försämrats avsevärt, säger Mourinho och fortsätter:

Mourinho kritisk mot Mkhitaryan - Dortmund uppmärksam på spelarens situation

– Han är inte alls på samma plan som tidigare. Varken när det kommer till mål, assist och bollvinnande, säger portugisen om 28-åringen.

Denna säsong har det endast blivit två mål på 16 matcher för spelaren och nu börjar rykten spridas om att spelaren han vara på väg bort. Det är den brittiska tv-kanalen BBC Sport som kommer med uppgifter om att det finns intresse för att köpa loss Mkhitaryan. Det är framför allt spelarens gamla klubb Borussia Dortmund som ska ha visat intresse.

SE ÄVEN: Manchester United löner och kontrakt 2017/2018

Mourinho kritisk mot Mkhitaryan - Dortmund uppmärksam på spelarens situation

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365