bet365

”Bakslag för Schalke 04 – Khedira föredrar Premier League”

Real Madrid-mittfältaren sägs eftersträva spel i England

Sami Khedira kommer att lämna Real Madrid efter den här säsongen och intresse finns från Tyskland och England. Nu talar dock rapporter för att en återkomst till mittfältarens hemland får vänta.

Den tyske landslagsmittfältaren Sami Khedira sitter på ett kontrakt som löper ut efter säsongen. Stjärnan har egentligen länkats bort från den spanska huvudstadsklubben i ett år, men kommer med största sannolikhet att byta klubbadress efter säsongens slut. Bland intressenterna finns dels Premier League-klubbar som Arsenal, Manchester United och Chelsea, men även tyska Schalke 04 är väl intresserade.

Föredrar Premier League

Nu kommer rapporter från spansk media som får ses som väldigt dystra för den sistnämnda klubben. Marcas uppgifter säger nämligen att Sami Khedira, som uppges ha en munlig överenskommelse med den tyska storklubben Schalke 04, ska föredra en flytt till Premier League.

Lite speltid

Den numera 28-årige tysken spelat blott elva ligamatcher och dessutom inte noterats för varken mål eller assist. Transfermarkt.de värderar den tidigare Stuttgart-spelaren till 20 miljoner euro.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365