bet365

Arsenal vill ersätta Arsene Wenger med Joachim Löw eller Frank de Boer

Arsenal vill ersätta Arsene Wenger med Joachim Löw eller Frank de Boer

Arsenal sparkar Arsene Wenger?

Enligt brittisk media kan säsongen 2015/2016 vara den sista för Arsene Wenger på Arsenals tränarbänk, detta trots att han har fullt stöd från klubbledningen.

Arsene Wenger gör just nu sin 20:e säsong i Arsenal. Fransmannen kom till den engelska huvudstadsklubben 1996 och har sedan dess lett laget till bland annat tre Premier League-titlar och sex FA-cuptitlar under sin år i Gunners. Nu kan det dock komma att bli ändring på tränarposten på Emirates Stadium.

Enligt de två brittiska tidningarna Standard och Metro har Arsenals klubbledning i åtanke att ersätta Arsene Wenger och för tillfället har man två namn som står högst upp på listan över tänkbara ersättare. Det första är Joachim Löw som för närvarande tränar det tyska landslaget och tog bland annat VM-guld i Brasilien 2014 efter att ha slagit Argentina i finalen med 1-0. Löw tog över Tyskland för drygt tio år sen efter att ha tränat Austria Wien under en säsong.

Det andra namnet på listan är den före detta Barcelona-spelaren Frank de Boer som numera är tränare i Ajax. Uppdraget i den holländska huvudstadsklubben är det första som de Boer tagit på sig efter att ha varit tränare för Ajax reservlag samt assisterande tränare i det holländska landslaget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365