Arsene Wenger kan få sparken

Arsene Wenger kan få sparken

Ligger illa till vid förlust mot Hull

Daily Mirror uppger att Arsenals tränare Arsene Wenger kan få sparken om klubben förlorar mot Hull.

Arsenal såg länge ut som en självklar kandidat till att bli Premier League-mästare den här säsongen. Nu är det inte längre lika självklart. Efter en rad svaga resultat ligger man åtta poäng efter ligaledande Leicester. På grund av de svaga resultaten ryktas det nu om att Arsene Wenger kan få lämna Emirates Stadium.

Enligt Daily Mirror är det möjligt att Arsenals tränare kan få sparken från sitt jobb. Går laget inte vidare från omspelet i FA-cupen mot Hull kan fransmannens dagar i klubben vara räknade. Dock så sägs det att klubbledningen med största sannolikhet kommer att vänta till efter säsongens slut för att avgöra om Wenger är rätt man för att leda Arsenal i framtiden.

De här ryktena har dykt upp sensationellt. För någon månad sedan verkade allt vara frid och fröjd i norra London, då det uppgavs att Arsenal ville förlänga med Arsene Wenger. Nu ser det ut som att klubben har kommit på andra tankar.

Fransmannen har tränat Arsenal sedan 1996. Under sin tid i klubben har han vunnit tre Premier League-titlar och sex FA-cuptitlar. Framtiden får utvisa om Wenger ges några mer chanser att utöka sitt troféskåp med Arsenal. Efter 20 år kan sagan mellan dessa två parter vara på väg mot ett slut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply