bet365

Real Madrid intresserade av Alexis Sanchez

Real Madrid intresserade av Alexis Sanchez

Anfallaren kan vara öppen för flytt

Real Madrid rapporteras vara intresserade av Arsenals stjärnforward Alexis Sanchez inför sommarens transferfönster som en del av en förnyelse i klubben.

Arsenals viktiga forwardkraft Alexis Sanchez rapporteras vara av intresse för Real Madrid skriver Metro. Los Blancos tränare Zinedine Zidane sägs vara beredd på att göra en utgallring av sina offensiva spelare som till exempel Cristiano Ronaldo, James Rodriguez och Isco för att han inte är nöjd med deras attityder. Sanchez sägs vara en av de främsta alternativen för att ersätta dessa spelare och skulle Arsenal inte ta sig vidare i Champions League, utan ännu en gång åka ur, så kan det hända att Madrid verkligen trycker på en flytt. Den chilenske landslagsmannen kom till Arsenal för bara en säsong sedan men det kan tänkas att han skulle kunna överväga en flytt efter vad som ser ut att bli en trofélös säsong. Sanchez har även tidigare gått ut och klagat på attityden och inställningen i Arsenal.

Sanchez började sin karriär i chilenska Cobreloa för att sedan gå till Udinese. Dock blev han direkt utlånad, till Colo-Colo och sedan River Plate men återvände till Serie A efter två säsonger. 2011 gjorde han flytten från Udinese, där han hade varit riktigt framgångsrik och öst in mål, till Barcelona. Med Barcelona vann Sanchez La Liga och Copa del Rey, UEFA Supercupen, FIFA Klubb-VM och spanska Supercupen. 2014 gjorde han sedan flytten från Barcelona till Englands huvudstad och Arsenal, där han var med och hjälpte laget att vinna FA cupen förra säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply