bet365

Alexis Sánchez sågar lagkamraterna i Arsenal

Alexis Sánchez sågar lagkamraterna i Arsenal

Alexis Sánchez kritisk till lagkamraternas inställning

Säger i en intervju med Directv Sports att laget saknar självförtroende och att det känns som att man inte kan vinna säsongens upplaga av Premier League.

Arsenal har förlorat sina två senaste matcher i Premier League-spelet. Först förlorade man med 3-2 mot Manchester United på Old Trafford i slutet av februari och på onsdagen kom en ny förlust då man mötte Swansea City hemma på Emirates Stadium. Lagets stora stjärna Alexis Sánchez är inte nöjd med sina medspelare och sågar nu sina lagkamrater.

– Vi saknar självförtroendet och verkar inte känna att vi faktiskt kan bli mästare. Jag minns en match mot United ifjol där grabbarna såg hungriga ut redan från start när vi klev ut till avspark. Vi krossade motståndarna de första 20 minuterna och tog ledningen med 2-0. Den gången var vi hungriga och det osade självförtroende om oss, säger Alexis Sanchez till Directv Sports.

Denna säsong har det blivit sex mål på 20 matcher i Premier League för stjärnan och nu säger han att laget måste svetsas samman för att alla ska dra i samma riktning.

– Jag tror att vi kan vinna ligan med de spelare vi har. Men med det sagt saknar vi en viss hunger. Vi måste kliva ut på planen med inställningen att vi redan leder med 1-0 och bara ska spela vårt spel, säger han.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply