bet365

Uppgifter: Emmanuel Eboue på väg till Sunderland

Uppgifter: Emmanuel Eboue på väg till Sunderland

Är på väg tillbaka till Premier League

Emmanuel Eboue skriver snart på för Sunderland, uppger Daily Mirror.

Den före detta Arsenal-spelaren Emmanuel Eboue har varit klubblös sedan han lämnade Galatasaray. Nu verkar det som att försvararen kan ha hittat en ny klubb.

Redan i december 2014 ryktades det om att Eboue var nära en återkomst i Premier League, då klubbar som LeicesterBurnley och Queens Park Rangers sades vilja värva honom. Nu talar det mesta för att Eboue snart skriver på för Sunderland, uppger Daily Mirror. Ivorianen har tränat med Sunderland under de senaste tre veckorna och spelade 90 minuter för klubbens U21-lag under måndagen. Nu sägs det att Sunderland har erbjudit honom ett kontrakt som sträcker sig till slutet av den här säsongen.

Sunderlands tränare Sam Allardyce är nöjd med det han har fått sett av Eboue under de tre veckorna.

– Han har agerat på ett bra sätt i omklädningsrummet med de yngre spelarna, så jag har ingenting att klaga på. I U21-matchen visade han bra attityd och blev bättre ju längre matchen led, säger Allardyce enligt Daily Mirror.

Sunderland har haft problem i årets Premier League. Klubbens målskillnad är det enda som skiljer Sunderland från Norwich och Newcastle under nedflyttningsstrecket. Nu hoppas man att en värvning av Eboue kan rädda kvar laget i Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply