Arsenal-stjärnan har sagt farväl till lagkamraterna

Arsenal-stjärnan har sagt farväl till lagkamraterna

På väg till Manchester United – har tackat lagkamraterna

Alexis Sanchez kan nu vara ett minne blott för Arsenal. I alla fall om man ska tro engelsk media. För då ska chilenaren nu vara väldigt nära en flytt till Manchester United.

Faktum är att Arsenal-stjärnan, som anslöt sig till London-klubben 2014 efter tre säsonger i Barcelona, nu redan verkar vara medveten om att han kommer lämna. Det har ju ryktats en hel del om att han skulle vara på väg till Manchester United.

Och så verkar det som om allt redan ska vara klart. För enligt The Mirrors uppgifter så ska Alexis Sanchez bara vara detaljer från att Manchester United vara en ny United-spelare.

Arsenal-stjärnan har sagt farväl till lagkamraterna

”Har sagt farväl”

Så här: Så mycket tjänar stjärnorna i Arsenal

Enligt de uppgifter som kommer från engelska The Mirror så ska chilenaren redan ha tackat sina nu forna lagkamrater, sagt farväl och lämnat spelarhotellet. Något som tidningen även har bildbevis på.

Samtidigt fortsätter dramat med att Manchester Uniteds Henrikh Mkhitaryan ska ha lämnat Uniteds klubblokaler i tårar, av besvikelse att snart behöva lämna klubben. Det eftersom han väntas gå i motsatt riktning med Alexis Sanchez.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365